DATASERVİS FİRMAMIZ HAKKINDA

3 Nisan 2019 Yazar dataservis Kapalı

Değerli Müşterilerimiz,

1995 yılından beri temel olarak çalıştığımız tekstil boyahane laboratuvar ve kalite kontrol sektörü başta olmak üzere otomotiv, plastik, boya, masterbatch, mobilya, kağıt, ambalaj, maden, çimento gibi renk ile ilgili tüm sektörlerde faaliyetteyiz.

Satışınız yapmış olduğumuz laboratuvar makinaları ve kalite kontrol test cihazları dünyanın en kalitelilerinden olup Avrupa standartlarına, CE sertifikasına ve iş sağlığı ve güvenliği standartlarına uygun, kullanıcı dostu ürünlerdir.

Servis konusunda ise satışını yapmış olduğumuz makina ve cihazlar orjinal, patentli, uzun ömürlü, servis gerektirmeyen, kolay kullanımlı, kullanıcı dostu, rakiplerine göre üstün teknik özelliklere sahip makina ve cihazlardır. Buna rağmen satış sonrası kullanıcı eğitimlerine, servis hizmetlerine ve cihaz teknik desteğini sağlayarak müşteri memnuniyetini önemsemekteyiz.

İşinin ehli, liyakatli, uzman, eğitimli, şeffaf, dürüst, dostane hizmet anlayışımız ile en iyi bildiğimiz işi yaparak siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Genel Müdür
Data Servis Teknoloji Limited Şirketi
www.dataservis.com.tr

İletişim Bilgilerimiz:
Telefon : +90 212 618 2900 pbx
Gsm/Whatsapp : +90 532 660 1374
E-mail: info @ dataservis.com.tr

ADRESİMİZ:
KAZIM KARABEKIR MH. 830/1 SK. NO: 11 KUCUKKOY GAZIOSMANPASA 34255 ISTANBUL – TURKIYE

www.hongjinglab.com