COPOWER NUMUNE BOYAMA MAKİNASI

Yazar dataservis

PATENTLİ – Orjinal – Özgün – Yağsız – Tanburdan Merkezi Isıtmalı
COPOWER tanburdan merkezi ısıtmalı IR Laboratuvar Numune Boyama Makinaları ilk defa patenti olarak Copower firması tarafından üretilmiştir. 2003 yılından itibaren ise Türkiye pazarına firmamız tarafından tanıtılmıştır. 200cc, 300cc, 400cc, 500cc, 830cc, 3500cc lik Boya Tüplü modellerimiz mevcuttur. 30C den 140 C’ye ısıtma aralığında Pamuk, Viskon,Yün, Naylon, Polyester Boyamaya uygundur. Laboratuvar İşletme uyumlu, Yağsız , Kullanıcı dostu, Özgün Orjinal Patentli bir makinadır. Copower Lab Dyer’a benzeyen piyasadaki diğer tüm markalar patentli Copower ürünlerinin taklidi ve kopya makinalardır.

COPOWER OTOMATİK LAB DOZAJLAMA

Yazar dataservis

PATENTLİ – Orjinal – Özgün – Gravimetrik Hassas Terazili -EN HIZLI
Copower otomatik laboratuvar renk reçetesi hazırlama sistemi, dünyanın en hızlı, doğru ve hassas gravimetrik dozajlama yapan laboratuvar pipetleme makinasıdır. Sistemi yavaşlatan ve sorun çıkartan hortum ve şırınga elemanları kullanılmaz. Her seferinde tekrarlanabilir ve doğru renk reçetesi alırsınız. Direkt dozajlama teknolojisi ile gravimetrik terazi ile gerçek tartım yapar ve %00.4 Hata oranı ile mükemmele yakın çalışır. Volumetrik çalışan ve şırıngalı sistemlerin dezavantajları yoktur. Servis Gerektirmeyen, Kullanıcı Dostu, Kolay Kullanımlı, Özgün Orjinal Patentli bir sistemdir.

BEYAZLIK ÖLÇÜM CİHAZLARI

Yazar dataservis

Çimento, Barit, Maden sektörü standartlarına uygun, toz veya katı halde numunenin beyazlık ve diğer tüm renk değerlerini ölçen ve raporlayan, sektör standartlarını sağlayan beyazlık ölçüm spectrofotometresidir..

PNÖMATİK KUMAŞ PATLATMA CİHAZI

Yazar dataservis

UTSTESTER Hava ile çalışan, küçük ve büyük fanusu ile kumaş patlatma testlerini yapan, kalibre edilebilir, üzerinde yazıcısı ile sonuc yazdırılabilir, kullanışlı bir test cihazıdır. Servisi ve kurulumu tarafımızdan yapılarak eğitimi verilip devreye alınmaktadır..

GYROWASH YIKAMA HASLIK MAKİNASI

Yazar dataservis

Utstester Fizik ve Kimya Laboratuvarı Makinaları, CE ve İş sağlığı ve Güvenliğine Uygun. Tüm Laboratuvar Test Makinaları; Yatay ve Dikey Fular, Kalender, Yıkama Makinası, HT Steamer, Mini Kurutucu, Kondüsyon Kabini…

WASCATOR YIKAMA TEST MAKİNASI

Yazar dataservis

WASCATOR Yıkama test makinası ile fizik ve kimya laboratuvarınızın ihtiyacı olan uluslararası tüm yıkama testlerini gerçekleştirebilirsiniz. ISO 6330-2012, GB/T8629-2017, FZ/T 70009, BS 4923, BS EN ISO 6330, IEC 60456

IŞIK KABİNLERİ -LIGHT BOX

Yazar dataservis

GTI Lite, Made in USA
Işık Renk Kontrol Kabinleri
60cm, 120cm, 150 cm Ebatlarında, D65, D50, CWF, TL83, TL84, IncA, Horizon, F, UV Orjinal Işık Kaynakları

RENK ÖLÇÜM SPECTROFOTOMETRELERİ

Yazar dataservis

25 Yıllık tecrübemizle, Uluslararası renk ölçüm standartlarına sahip, taşınabilir ve masaüstü son teknoloji renk ölçüm cihazları ile her türlü renk, beyazlık, parlaklık, sarılık renk ölçümlerini, CIELab ve CMC formulasyonları ile değerlendirebilir ve DE renk farklarını kolayca tespit edebilirsiniz.

SOLÜSYON HAZIRLAMA MAKİNALARI

Yazar dataservis

COPOWER, Auto Mate Sistem; Laboratuvarınızda doğru ve hassas Solüsyonlar hazırlayarak doğru reçete ile doğru rengi elde edebilirsiniz.

Gravimetrik Terazili, Sıcak ve Soğuk Su Tanklı, İnsan hatasını ortadan kaldıran, Manuel ve Otomatik Bilgisayarlı Kullanım özelliği,

DATASERVİS FİRMAMIZ HAKKINDA

Yazar dataservis

—————————————————————
Telefon: +90 212 618 2900 pbx * Gsm/Whatsapp: 0532 660 1374

E-Posta : info @ dataservis.com.tr –*– ISTANBUL / TURKIYE